Onze praktijk – Mondzorgkliniek Olst – Olst

Onze praktijk

In onze praktijk werken wij met een tandarts, een mondhygiëniste, twee preventie-assistentes, stoelassistentes en een balieassistente. U heeft niet alleen te maken met de tandarts, maar ook voor een groot deel met de assistente. Al onze assistentes zijn opgeleid om zowel behandelingen in als buiten de mond te verrichten. Praktijkhygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken volgens de nieuwste richtlijnen infectiepreventie.

Kwaliteit proberen we zoveel mogelijk uit te dragen. Tandarts Moolenaar is ingeschreven bij het Kwaliteits Register Tandartsen.

Het is van groot belang dat u onze praktijk regelmatig bezoekt, bij voorkeur twee keer per jaar, tenzij de tandarts anders adviseert. Onze doelstelling is een hoogwaardige mondzorg, vandaar dat preventie en diagnostiek belangrijke aandachtspunten zijn om tandheelkundige problemen te voorkomen en uw mondgezondheid zo goed mogelijk te houden. Mocht het toch noodzakelijk zijn naast de preventie andere tandheelkundige behandelingen uit te voeren, dan kunnen wij u een zeer breed scala bieden zoals composietvullingen, bleken, tandvleesbehandelingen en kroon- en brugwerk volgens de modernste standaard en met behulp van de nieuwste apparatuur. Naast deze behandelingen zijn wij gespecialiseerd in implantologie, bijvoorbeeld all-on-4 en Nobelguide.

CEREC kronen

U kunt bij ons terecht voor kronen, die volgens de snelle en kwalitatief hoogstaande methodes worden vervaardigd: in één afspraak heeft u de tandkleurige kroon, vervaardigd met behulp van digitale afdrukken en een CADCAM freesmachine. Voor verdere informatie: http://www.youtube.com/watch?v=SrXmffaltps&feature=player_embedded

Implantologie

Wij verzorgen voor u implantaten als tandvervanging of als ondersteuning voor een prothese. Het is in onze praktijk mogelijk, indien er geen andere mogelijkheden meer zijn, tanden en kiezen te trekken en direct -op dezelfde dag- een brug op 4 implantaten te krijgen. Deze methode  heet  All-on-4.  Daarnaast implanteren wij extra snel en betrouwbaar op geleide van een CT-scan met behulp van de Nobelguide methode.

Zie voor verdere toelichting: www.nobelsmile.com